Avantajele inchirierii unei flote

De foarte multe ori este mai rentabil pentru o companie sa inchirieze o flota decat sa o achizitioneze. Avantajele sunt multe astfel incat am decis sa va prezentam o parte dintre acestea de la lipsa unui cost de achizitie sau a costurilor fixe pana la importanta masinii de inlocuire atunci cand una sau mai multe masini sunt blocate in service.

Faptul ca nu exista nici un cost de achizitie reprezinta poate cel mai mare avantaj deoarece companiile nu sunt nevoite sa-si blocheze resursele financiare in achizitionarea unui parc auto. Pentu companiile aflate la inceput de drum acesta este un avantaj esential mai ales atunci cand accesul la finantare este dificil. Pentru companiile cu experienta pe piata faptul ca pot utiliza resursele financiare pentru dezvoltare face inchirierea flotei sa fie o decizie ce ii aduce un mare avantaj competitional.

Costurile fixe sunt un avantaj pentru toate companiile. Atunci cand detii un parc auto aparitia unor costuri neprevazute pentru reparea unor masini din parc poate genera dificultati in gestionarea bugetului companiei. Cu o flota inchiriata cel ce conduce o companie, indiferent de dimensiunea acesteia, stie exact costurile lunare pentru toata perioada de exploatare a masinilor.

Dimensionarea flotei in functie de nevoi este un argument ce a determinat multe companii sa apeleze la serviciile BDT Rent a Car. Multe companii au o activate sezoniera, caz in care detinerea unei flote auto si atunci cand nu este necesara ar genera costuri inutile, deci inchirierea unei flote doar pentru perioada in care aceasta este necesara este cel mai eficient mod de a functiona. Si companiile din domenii diverse de la construtii pana la turism, pentru care dimensiunea flotei este fluctuanta in functie de numarul de proiecte in care sunt implicate, inchirierea unei flote este un mod eficient de a raspunde acestei nevoi.

Gestionarea parcului auto reprezinta un avantaj major al inchirierii unei flote. BDT Rent a Car se ocupa de gestionarea parcului auto astfel incat cel ce detine flota nu are obligatia de a gestiona aspecte precum ar fi asigurarile obligatorii sau optionale, reviziile tehnice, ITP sau montarea anvelopelor de iarna / vara.

Masina de inlocuire este esentiala deoarece beneficiarul se poate folosi de numarul de masini de care are nevoie chiar si atunci cand una sau mai multe dintre acestea se afla in service, indifierent de durata reparatiei.

 

 

3
Ren a car Otopeni Bucuresti inchirieri auto inchiriere masini ieftin

administrator

Rent a Car BDT

Comentarii (Niciun comentariu)

Comentarii (0):

Trimite comentariul tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 4 =

CONTACT
BDT Rent a Car
TE ASTEPTAM !

Echipa BDT Rent a Car iti sta la dispozitie privind orice informatie din piata de inchirieri auto din Romania. Afli tot ce doresti despre masini de inchiriat din Bucuresti si Otopeni.

Verifica Termenii si Conditiile site-ului BDT Rent a Car

  • Adresa: Strada Dambovitei 10B, Sector 6, Bucuresti, cod postal 060844
  • Suport Telefonic: +40212209197 | +40748133817 | +40741209010
  • E mail:
  • Ore de lucru: L - V 09:30 - 18:00 / S 09.30 - 15.00 / D - Inchis
Translate »