BDT GROUP

BDT GROUP www.BDT.ro

In 1999 compania si-a schimbat patronatul devenind Business Development Team, moment in care BDT a inceput si comercializarea marcii Mazda.
  FORD BDT

  FORD BDT www.FORDBDT.ro

  BDT s-a înfiinţat în anul 1993 ca ``Business Development and Trade``, fiind distribuitor de autovehicule, piese şi accesorii originale Ford.
   MAZDA BDT

   MAZDA BDT www.BDT.DEALER-MAZDA.ro

   Evolutia BDT Mazda s-a fundamentat pe noțiunea de PARTENERIAT in sensul său extins, pornind chiar de la momentul înființării – anul 2006.
    CARLEX

    CARLEX www.CARLEX.ro

    Carlex este unul din cei mai importanti dealeri din segmentul automobilelor premium apartinant grupului de firme BDT (Business Development Team).
     BDT Rent a Car face parte din BDT Group alături de BDT Vest – Distribuitor și service autorizat Ford în București, BDT Focșani – Distribuitor autorizat Ford în Focșani, BDT Mazda – Distribuitor și service autorizat Mazda în București, Carlex – dealer multimarcă de automobile premium și BDT Broker de asigurare.

     Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților săi BDT Rent a Car se ocupă de intreținerea, servisarea, schimbul anvelopelor și de reparațiile mașinilor.

     Pe durata staționarii în service a mașinii dumneavoastra, BDT Rent a Car vă pune la dispoziție mașină de înlocuire, la un preț preferențial.

     BDT Rent a Car poate deveni o componentă de baza a afacerii dumneavoastră, ajutandu-vă să vă concentrați mai bine pe succes și eficiență în domeniul in care activați.

     BDT Rent a Car vă pune la dispoziție o gama variată de autoturisme și autoutilitare. Fie că se caută pentru închiriere mașini din clasa mică, limuzine sau SUV-uri, clienții pot alege unul din modelele disponibile.

     Pentru că prețuim dreptul la intimitate al clienților, autoturismele noastre nu sunt inscripționate.

     Pentru condițiile necesare privind închirierea mașinilor din flota noastră, puteți accesa pagina TERMENI si CONDITII.


     CONTACT
     BDT Rent a Car
     TE ASTEPTAM !

     Echipa BDT Rent a Car iti sta la dispozitie privind orice informatie din piata de inchirieri auto din Romania. Afli tot ce doresti despre masini de inchiriat din Bucuresti si Otopeni.

     Verifica Termenii si Conditiile site-ului BDT Rent a Car

     • Adresa: Strada Dambovitei 10B, Sector 6, Bucuresti, cod postal 060844
     • Suport Telefonic: +40212209197 | +40748133817 | +40741209010
     • E mail: reservations@bdtrentacar.ro
     • Ore de lucru: L - V 09:30 - 18:00 / S - D - Inchis
     Translate »