Închirierile auto și capcana celui mai mic preț/zi de închiriere versus garanție.

Închirierile auto și capcana celui mai mic preț/zi de închiriere versus garanție.
Atunci când închiriezi o mașină cauți în mod natural să găsești cel mai mic preț de închiriere.
Unele companii folosesc acest fapt pentru a întinde clientului o capcană ajungând să îl determine să plătească un cost total pentru închirere cu mult peste așteptări.
Pentru a evita aceste capcane am decis să vă prezentăm cea mai frecventă practică întâlnită și să vă oferim câteva sfaturi.
Această practică este perceperea unei garanții neobișnuit de mare și reținerea ei în mod nefondat de către firma de închirieri.
Cum funcționează: Clientul este atras prin promisiunea unui preț/zi foarte scăzut, dar i se blochează o garanție nejustificat de ridicată față de valoarea mașinii.
La predare se identifică tot felul de pretexte, de cele mai multe ori injuste, pentru a opri garanția.
Ce pot face clienții? Cel mai important este să evite capcana unui preț mic pe zi de închirere auto și să verifice costurile totale ale închirierii, de la garanții pâna la taxe suplimentare.
Un al doilea pas este să opteze pentru o firmă cu tradiție precum BDT Rent a Car, firmă ce nu își pune în joc reputația cu astfel de practici.
Nu în ultimul rând, mai ales atunci când intuiesc că ceva este suspect, să verifice cu atenție starea mașinii la predarea de către firma de închirieri auto și la primirea ei după perioada de închiriere, să nu semneze procesul verbal decât dacă au certitudinea că este corect și să păstreze copia acestuia cel puțin 6 luni.
Experiența BDT Rent a Car arată că rareori este nevoie de oprirea garanției, în 90% din cazuri mașinile fiind primite în stare bună după perioada de închiriere.
Chiar și atunci când este necesară oprirea garanției, aceasta nu este oprită integral și de aceea la BDT Rent a Car veți găsi întotdeauna garanții mici atunci când închiriați o mașină.
Astfel de cazuri fac frecvent obiectul unor plângeri ale clienților către autorități, relatate chiar și în presă în reportaje precum cel din următorul link: click pe link-ul de mai jos pentru reportajul Pro TV referitor la capcana garanțiilor mari.

 

3
Ren a car Otopeni Bucuresti inchirieri auto inchiriere masini ieftin

administrator

Rent a Car BDT

Comentarii (Niciun comentariu)

Comentarii (0):

Trimite comentariul tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + four =

CONTACT
BDT Rent a Car
TE ASTEPTAM !

Echipa BDT Rent a Car iti sta la dispozitie privind orice informatie din piata de inchirieri auto din Romania. Afli tot ce doresti despre masini de inchiriat din Bucuresti si Otopeni.

Verifica Termenii si Conditiile site-ului BDT Rent a Car

  • Adresa: Strada Dambovitei 10B, Sector 6, Bucuresti, cod postal 060844
  • Suport Telefonic: +40212209197 | +40748133817 | +40741209010
  • E mail:
  • Ore de lucru: L - V 09:30 - 18:00 / S 09.30 - 15.00 / D - Inchis
Translate »