Solicităm deţinerea unui permis de conducere valabil cu o vechime de minim 1 an, carte de identitate sau paşaport şi carte de credit. În cazul persoanelor juridice, documentele de înregistrare a societăţii, ştampila oficială şi o imputernicire semnata de persoanele autorizate. Toate aceste acte trebuie prezentate agenţilor noştri din toate birourile.
     Pentru toate categoriile rezervările trebuie făcute cu 2 zile in avans.
     Da. Livrarea se poate face acolo unde solicita clientul. Cererea de livrare/returnare trebuie indicată in rezervare .
     Călătoria în afara României se face la cerere. Pentru a călători în afara României, este obligatoriu să avem copia paşaportului clientului cu 48 de ore în avans, în afara weekend-urilor, pentru a emite o autorizaţie specială pentru vamă. Clienţii nu pot trece vama fără această autorizaţie specială. Vor fi opriţi la graniţa română.

Este interzisă conducerea vehiculelor în următoarele ţări: Turcia, Albania, Kosovo şi fostele ţări sovietice (cu excepţia Moldovei). Este permisă trecerea frontierei în Bulgaria, Moldova, Serbia, Ungaria, Croaţia, cu notificare prealabilă. Taxa de permis de trecere a frontierei este de la 30 la 300 euro (plus TVA), în funcţie de perioada de închiriere. Unele categorii de vehicule nu pot fi conduse în străinătate.

     Oricine este înscris în contract şi corespunde Condiţiilor generale de închiriere (vezi pagina Termeni și Condiții).

Cetățenii SUA, Canada și Australia trebuie să dețină un Permis Internațional de Conducere valabil pe toată perioada închirierii.

     Majoritatea tarifelor noastre includ kilometri nelimitati. Exista totusi unele tarife care presupun o limita de kilometri si un cost pentru fiecare km aditional facut peste limita specificata. Veti fi informat la momentul rezervarii daca tariful dumneavoastra include km nelimitati, sau ii puteti intreba pe colegii nostri la momentul inchirierii.
     Inchirierea se taxeaza pe perioade de 24 ore, depasirea celor 24 de ore cu 2 ore se va taxa cu o zi in plus. Exista totusi o perioada de gratie de 60 minute inainte de a fi taxat pentru o zi aditionala.
     Oferim gratuit 24 ore Asistenta rutiera oriunde in Romania in caz de urgenta sau accident in care a fost implicat autoturismul inchiriat de la noi. Este necesar doar un telefon la numarul mentionat in contractul de inchiriere
     Avariile existente trebuie mentionate in documentele pe care le primiti la momentul inchirierii. Va rugam sa verificati masina la momentul preluarii. In cazul in care aveti orice observatie in acest sens, va rugam sa i-o comunicati agentului de inchiriere pentru a fi mentionata in documente.

Agentul de inchirieri va verifica masina la momentul predarii. In cazul in care masina a fost avariata pe parcursul inchirierii dumneavoastra, trebuie sa platiti costul reparatiilor pana la valoarea masinii in cazul in care nu ati deschis dosarul de dauna.

In cazul in care autoturismul este adus in afara orelor de program, veti ramane responsabil de starea masinii pana in momentul in care aceasta este verificata de catre un membru BDT RENT a CAR.

     În caz de accident, persoana care închiriază vehiculul trebuie să ofere detaliile importante cu privire la ceilalţi participanţi către BDT RENT a CAR (nume, adresă, detaliile maşinii, locul, raportul poliţiei este obligatoriu, poliţa de asigurare şi numele companiei de asigurare). Dacă persoana care închiriază vehiculul şi/sau celălalt participant sunt persoane străine, trebuie să se efectueze investigaţia la faţa locului şi trebuie anexat raportul poliţiei.
     Da, toate masinile sunt asigurate in caz de accident si avarii. Utilizatorul este obligat sa respecte in totalitate prevederile politei de asigurare.Puteti solicita la rezervare o copie a politei de asigurare pentru a va putea familiariza cu prevederile acesteia.

In cazul în care există daune si nu sunt acoperite de polita CASCO sau dacă se pierde maşina închiriată sau piese ale acesteia, în caz de spargere a geamurilor sau furt, persoana care închiriază suportă cheltuielile de reparaţie.

     Diferentele de kilometri se taxeaza cu 0,33 Eur +TVA /km depasit

CONTACTEAZA-NE ORICAND

Iti stam la dispozitie.Verifica Termenii si Conditiile site-ului

  • Adresa: Soseaua Virtutii nr. 55-57, Sector 6, Bucuresti, cod postal 060844
  • Suport Telefonic: +40212209197 | +40748133817 | +40741209010
  • E mail: reservations@bdtrentacar.ro
  • Ore de lucru: L - V 09:30 - 18:00 / S - D - Inchis
Translate »