Economy Car Rental – ofertele BDT Rent a Car LOW COST. Inchirieri auto ieftin Otopeni si Bucuresti.

De multe ori, chiar și în lipsa uzurii fizice, apare uzura morală a mașinilor. Apariția noilor modele și avansul tehnologic fac unele mașini din parcul nostru mai puțin atractive, însă numarul kilometrilor și starea lor tehnică impecabilă nu justifică eliminarea acestora din parc. Pentru acestea am lansat ofertele Low Cost.

Pentru unele mașini din parcul nostru, costurile ar putea parea neverosimil de mici în raport cu segmentul din care acestea fac parte. Analizând oferta, veți observa că acestea sunt generații mai vechi ale modelelor ofertate. La BDT Rent a Car nu veți găsi oferte înșelatoare care prin poze să promoveze modele noi și odată ajunsi la ridicarea mașinii să descoperiți un model mai vechi decât cel rezervat. Transparența este importantă pentru noi deoarece ne dorim ca întotdeauna clienții să fie multumiți.

Chiar dacă mașinile din oferta Low Cost nu sunt model nou, acestea sunt în stare tehnică impecabilă și vă pot asigura o călatorie sigură și placută. Mașinile din flota BDT Rent a Car, sunt verificate și testate periodic în service-urile BDT Group astfel încât să putem garanta clienților noștri siguranța călătoriilor. Tehnologiile pentru confort și siguranță cum ar fi aerul conditionat, ABS sau ESP sunt prezente pe toate mașinile din parcul nostru, chiar dacă pentru unele modele acestea au fost opționale.

Dezavantajele pe care le are un client atunci cand alege ofertele low cost sunt ca acesta nu va beneficia de plusul de imagine pe care il ai atunci cand conduci un model din generatia noua si nici de noile tehnologii sau de eficienta motorizarilor acestor modele.

3
Ren a car Otopeni Bucuresti inchirieri auto inchiriere masini ieftin

administrator

Rent a Car BDT

Comentarii (Niciun comentariu)

Comentarii (0):

Trimite comentariul tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 18 =

CONTACT
BDT Rent a Car
TE ASTEPTAM !

Echipa BDT Rent a Car iti sta la dispozitie privind orice informatie din piata de inchirieri auto din Romania. Afli tot ce doresti despre masini de inchiriat din Bucuresti si Otopeni.

Verifica Termenii si Conditiile site-ului BDT Rent a Car

  • Adresa: Strada Dambovitei 10B, Sector 6, Bucuresti, cod postal 060844
  • Suport Telefonic: +40212209197 | +40748133817 | +40741209010
  • E mail: reservations@bdtrentacar.ro
  • Ore de lucru: L - V 09:30 - 18:00 / S 09.30 - 15.00 / D - Inchis
Translate »